Om oss i Rørlegger Gunnar Larsen

Rørleggerfirma Gunnar Larsen AS er et autorisert rørleggerfirma i Sandnes. Firmaet ble startet i 1938 og ble drevet som personlig firma fram til 01.01.2001 da ble det endret til aksjeselskap.

Bedriften er godkjent som opplæringsbedrift, er kjent for et godt arbeidsmiljø med flinke og dyktige medarbeidere. Bedriften har sentralgodkjenning.

Det var i 1937 at Gunnar Larsen begynte som rørlegger i Krossen i Sandnes. Året etter tok han håndverksbrev og fikk registrert sitt eget firma. Sønnen Jørgen Larsen begynte tidlig i farens firma. Han overtok som leder av firmaet i 1980 og tok mesterbrevet i 1984. 

I april 1998 meldte bedriften seg inn i VB-kjeden, hvilket betyr at vi er medlem i en av de største rørleggerkjedene i Norge. Kjedens hovedformål er å forhandle frem best mulige avtaler med grossister og andre aktuelle leverandører, og drive internopplæring av de ansatte. Dette resulterer i billigere produkter for kunden. Kjeden er markedsført med felles logo, og har også en del riksdekkende markedsføring.

I 2008 flyttet Rørlegger Gunnar Larsen til Daleveien 29, hvor vi holder til i dag. Selv om butikkvirksomheten ikke drives lenger, så skal vi kunne levere alt innen vvs og baderomsutstyr. Daglig leder er Geir Vølstad, og sammen med alle ansatte har vi en visjon om å tilby deg den beste kvaliteten til riktig pris


Våre tjenesteområder

Det vi er best på, er rørleggerfaget. Vi er oppdaterte og klare til å hjelpe både faste kunder og nye kunder på best mulig måte. Ring oss gjerne på telefon 51 66 11 44 eller ta kontakt via websidene våre. Her er noen av våre kjerneområder:

  • Eneboliger med varmeanlegg og sanitæranlegg 
  • Private vannforsyningsanlegg og kloakkanlegg 
  • Serviceoppdrag og rehabilitering for varme og sanitæranlegg 
  • Varme, og sanitæranlegg i næringsbygg 
  • Varmepumper